Zobrazuje sa všetkych 15 výsledkov

Zobraziť 12 20 24

Kuskus so špenátom a teefom AMYLON 60 g

1.40 

Kuskus so špenátom a teefom si môžeš pripraviť ako ľahkú desiatu alebo rýchlu prílohu k mäsu. Výhodou je čisté zloženie bez lepku.

Zloženie: Kukuričný kuskus, sušené plnotučné mlieko, sušená zmes: pastier, mrkva, cibuľa, petržlen, pažítka; teffové vločky 4%, sušený cesnak, morská soľ, sušený špenát 2,5%, kurkuma, korenie mleté.

Výživové údaje

  • Energetická hodnota 1 436 kJ / 339 kcal
  • Tuky 3,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,6 g
  • Sacharidy 68 g z toho cukry 6,6 g
  • Bielkoviny 9 g
  • Soľ 2,9 g

Upozornenie: Bez lepku.

Návod na prípravu: Obsah vrecúška nasypeme do misky a prilejeme 150 ml horúcej vody. Môžeme pridať 1 čajovú lyžičku olivového oleja. Zmes dobre premiešame a necháme 7-10 minút odpočinúť pod pokrievkou. Hotový kuskus pred konzumáciou ešte dôkladne premiešame.

Skladovanie: Skladujte v chlade a v suchu.

Obsah: 60 g

Krajina pôvodu: Česká republika

Kuskus s rajčinami a bylinkami AMYLON 60 g

1.40 

Kuskus so sušenými paradajkami a bylinkami si môžeš pripraviť ako ľahkú desiatu alebo rýchlu prílohu k mäsu. Výhodou je čisté zloženie bez lepku.

Zloženie: Kukuričný kuskus, sušený glukózový sirup, sušené paradajkové kúsky 6 %, zmes korenia: sušený cesnak, rasca celá, paprika sladká mletá, mleté ​​korenie; morská soľ, cukor, bylinky 0,3 %: rozmarín sušený, bazalka sušená, šalvia sušená.

Výživové údaje

  • Energetická hodnota 1 328 kJ / 313 kcal
  • Tuky 1,2 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g
  • Sacharidy 70 g z toho cukry 8,2 g
  • Bielkoviny 5,5 g
  • Soľ 2,9 g

Upozornenie: Bez lepku.

Návod na prípravu: Obsah vrecúška nasypeme do misky a prilejeme 150 ml horúcej vody. Môžeme pridať 1 čajovú lyžičku olivového oleja. Zmes dobre premiešame a necháme 7-10 minút odpočinúť pod pokrievkou. Hotový kuskus pred konzumáciou ešte dôkladne premiešame.

Skladovanie: Skladujte v chlade a v suchu.

Obsah: 60 g

Krajina pôvodu: Česká republika

Puding perníkový Exclusive AMYLON 40 g

0.89 

Každý z nás si spomína na nádherné dni z detstva, keď nám rodičia, alebo starí rodičia skrášlili chvíle chutným pudindom. Ten perníkový od Amylon-u spĺňa všetky požiadavky potrebné k tomu, aby nám tieto chvíle znovu pripomenul.

Zloženie: Kukuričný škrob, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, zmes mletého korenia do perníka 4 % (škorica, koriander, klinček, badián, aníz, fenikel, nové korenie, muškátový orech, muškátový kvet), pomarančová kôra, jedlá soľ draselný, uhličitany sodné).

Výživové údaje

  • Energetická hodnota 381 kJ / 90 kcal
  • Tuky 1,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g
  • Sacharidy 16 g z toho cukry 11 g
  • Bielkoviny 2,9 g
  • Soľ 0,1 g

Upozornenie: Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec.

Návod na prípravu: Z odmeraného ½ l mlieka odlejeme 350 ml do varnej nádoby. Pridáme 2 lyžice cukru (cca 40g) a zahrievame do varu. Do zvyšku mlieka vsypeme obsah vrecka. Dobre rozmiešanú zmes nalejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty. Nalejeme do misiek a necháme vychladnúť.

Skladovanie: Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Obsah: 40 g

Krajina pôvodu: Česká republika

Puding kokosový Exclusive AMYLON 40 g

0.89 

Každý z nás si spomína na nádherné dni z detstva, keď nám rodičia, alebo starí rodičia skrášlili chvíle chutným pudindom. Ten kokosový od Amylon-u spĺňa všetky požiadavky potrebné k tomu, aby nám tieto chvíle znovu pripomenul.

Zloženie: Kukuričný škrob, kokosový prášok 2,2%, arómy, maltodextrín, kazeinát sodný , jedlá soľ.

Výživové údaje

  • Energetická hodnota 388 kJ / 92 kcal
  • Tuky 1,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 1 g
  • Sacharidy 17 g z toho cukry 11 g
  • Bielkoviny 2,9 g
  • Soľ 0,09 g

Upozornenie: Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec.

Návod na prípravu: Z odmeraného ½ l mlieka odlejeme 350 ml do varnej nádoby. Pridáme 2 lyžice cukru (cca 40g) a zahrievame do varu. Do zvyšku mlieka vsypeme obsah vrecka. Dobre rozmiešanú zmes nalejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty. Nalejeme do misiek a necháme vychladnúť.

Skladovanie: Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Obsah: 40 g

Krajina pôvodu: Česká republika

Puding marhuľový bez lepku AMYLON 40 g

1.20 

S kúskami sušených bio marhúľ. Puding je možné pripraviť aj s náhradami mlieka ako ovsený či sójový nápoj.

Zloženie: Bio kukuričný škrob, bio sušené marhule (8 %), prírodná aróma.

Výživové údaje

  • Energetická hodnota 386 kJ / 91kcal
  • Tuky 1,30 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,90 g
  • Sacharidy 17 g z toho cukry 11 g
  • Bielkoviny 2,90 g
  • Soľ 1,50 g

Upozornenie: Bez lepku.

Návod na prípravu: Z 0,5 l mlieka odlejeme 350 ml do varnej nádoby, pridáme dve lyžice cukru ( cca 40 g) a privedieme do varu. Do zvyšku mlieka vysypeme obsah vrecka. Dobre rozmiešanú zmes vylejeme do vriaceho mlieko a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty. Naleje do dvoch misiek a necháme vychladnúť. Hotový puding je učený na rýchlu spotrebu.

Skladovanie: Skladujte v suchu.

Obsah: 40 g

Krajina pôvodu: Česká republika

 

Puding ryžový s jablkom a škoricou AMYLON 40 g

1.49 

Ryžový puding s jablkom a škoricou. Rýchla a jednoduchá príprava. Bez pridaného cukru. Neobsahuje lepok a je teda vhodný pre celiatikov. Vychutnajte si ho v biokvalite.

Zloženie: Bio ryžový škrob (89%), bio jablko sušené (8%), bio škorica mletá (3%).

Výživové údaje

  • Energetická hodnota 339 kJ / 80 kcal
  • Tuky 1,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g
  • Sacharidy 14,0 g z toho cukry 8,0 g
  • Bielkoviny 3,0 g
  • Soľ 0,09 g

Upozornenie: Bez lepku.

Návod na prípravu: Z 0,5 l mlieka odlejeme 350 ml do varnej nádoby, pridáme jednu lyžica cukru ( cca 20 g) a privedieme do varu. Do zvyšku mlieka vysypeme obsah vrecka. Dobre rozmiešanú zmes vylejeme do vriaceho mlieko a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty. Naleje do dvoch misiek a necháme vychladnúť. Hotový puding je učený na rýchlu spotrebu.

Skladovanie: Skladujte v suchu.

Obsah: 40 g

Krajina pôvodu: Česká republika

Celozrnné cesto na pizzu AMYLON 250 g

2.60 

Sypká zmes na prípravu celozrnnej pochúťky. Stačí pridať iba vodu a cesto na pizzu je behom 15 minút hotové. Česká spoločnosť Amylon používa pri výrobe svojich produktov BIO suroviny najvyššej kvality.

Zloženie: Bio pšeničná múka celozrnná (97%), kypriace látky (vínan draselný, uhličitany sodné), morská jedlá soľ.

Výživové údaje

  • Energetická hodnota 1584 kJ / 375 kcal
  • Tuky 1,8 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g
  • Sacharidy 71 g z toho cukry 0,4 g
  • Bielkoviny 13 g
  • Soľ 1,82 g

Upozornenie: Môže obsahovať stopy vajec

Návod na prípravu: Obsah vrecka vsypeme do misy, pridáme 150 ml studenej vody a spracujeme cesto, ktoré necháme do 5 minút odležať. Cesto vložíme na vymastený plech, alebo plech vyložený papierom na pečenie. Pomoučněnýma rukami cesto vytvarujeme a plníme podľa chuti paradajkovú Passatu, šunkou, šampiňónmi, zeleninou, syrom atď. -podľa chuti. Pečieme v rúre predhriatej na 180 ° C cca 15-25 minút.

Skladovanie

Obsah: 250 g

Krajina pôvodu: Česká republika

Celozrnné palacinky BIO AMYLON 250 g

3.05 

Táto zmes na palacinky je jedným z BIO radu výrobkov od spoločnosti Amylon. Ocenia ho predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Zmes na prípravu celozrnných palaciniek v biokvalite od tradičného českého výrobcu Amylon. Jednoduchá a rýchla príprava. Na prípravu nie sú potrebné vajcia. Palacinky možno dochutiť na slano i na sladko. 

Zloženie: Pšeničná múka celozrnná 91 %, sušené mlieko, kypriaca látka (vínan draselný, uhličitany sodné), morská jedlá soľ. Suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

Výživové údaje

  • Energetická hodnota 1349 kJ / 319 kcal
  • Tuky 1,9 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy 59 g z toho cukry 0 g
  • Bielkoviny 12 g
  • Soľ 1,3 g

Upozornenie: Môže obsahovať stopy vajec. Bez pridaného cukru. 

Návod na prípravu: Obsah sáčku vysypeme do misky a pridáme cca 400 ml studenej vody, dobre promiešame a necháme 2 minuty odpočinúť. Na vyhriatej panvici potrenej olejom smažíme tenké palacinky. Z pripraveného cesta spravíme cca 8 - 10 palaciniek.

Skladovanie: Skladujte v suchu.

Obsah: 250 g

Krajina pôvodu: Poľnohospodárska produkcia EÚ / mimo EÚ.

Kypriaci prášok do pečiva Amylon 12 g

0.29 

Kypriaci prášok Amylon má tendenciu kypriť už pri izbovej teplote na rozdiel od obyčajného prášku. Preto sa odporúča dávať cesto do rúry čo najrýchlejšie po zapracovaní prášku. Kypria o niečo menej. Použite 1,5 sáčku tam, kde by ste inak dali 1 vrecúško obyčajného. Alebo použite len 1 vrecúško a pridajte malú lyžičku jedlej sódy. Prášok do pečiva Amylon má úplne neutrálnu chuť. Keď si naň zvyknete, spoznáte, keď sa použije konvenčný prášok.

Kyprenie vytvára v ceste bublinky vzduchu, tým je cesto odľahčené a nadobudne na objeme. Ide to docieliť dvoma spôsobmi - biologickým (droždie) alebo chemickým (bublinky vzniknú chemickou reakciou kyselín a zásad).

Rozdiel bezfosfátového a fosfátového prášku:

Bežný kypriaci prášok
– Kyslou zložkou je fosforečná soľ (tiež obsiahnutá v tavených syroch alebo práškových zmesiach na výrobu nápojov).

Kypriaci prášok bez fosfátov
– Kyslou zložkou je vínny kameň (vinnan draselný), vyzráža sa vo forme kryštálikov vo vínnych sudoch.
– Zásaditou zložkou je jedlá sóda.
– Ďalej obsahuje len kukuričný škrob v biokvalite.

Zloženie: Bio kukuričný škrob, kypriace látky (vínan draselný, uhličitany sodné).

Výživové údaje:

  • Energetická hodnota 705 kJ/166 kcal,
  • Tuky 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g,
  • Sacharidy 41 g z toho cukry 0 g,
  • Bielkoviny 0,1 g,
  • Soľ 15,4 g.

Návod na prípravu: Kypriaci prášok pridávame do treného, krehkého a piškótového cesta, ďalej perníkov, palaciniek a pod. Cesto spracovávame rýchlo, aby prášok pôsobil až po vložení do rúry.

Hmotnosť: 12 g

Krajina pôvodu: Česká republika

Cukor vanilkový BIO Amylon 8 g

0.89 

Bio vanilkový cukor sa používa ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov. Môžete ním posypať koláče, palacinky alebo kaše. Na posypanie múčnikov zmiešajte obsah vrecka so siedmimi lyžicami práškového cukru.

Bio výrobok českej firmy s viac ako 100 ročnou tradíciou.

ZLOŽENIE

/Bio trstinový cukor, bio bourbon vanilka (min.1,5%).

Výrobok sa vyrába v závode, ktorý spracováva pšeničnú múku, sušené mlieko a sušené vajcia.
Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec.

SKLADOVANIE

Skladujte v suchu.

NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 g:

- Energia 1692 kJ / 398 kcal
- Tuky 0,2 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
- Sacharidy 98,9 g z toho cukry 98 g
- Bielkoviny 0,1 g
- Soľ 0,01 g

Prášok kypriaci do perníku bezlepkový BIO AMYLON 18 g

0.76 

Kypriaci prášok do perníka bezlepkový a v biokvalite. Vhodný pre celiatikov aj pre spotrebiteľov so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Neobsahuje fosfáty. Vystačí až na 0,4 kg múky

Zloženie: Kukuričný škrob *, kypriace látky: vínan draselný, uhličitany sodné, perníkové korenie * (škorica Cassia *, klinček *, aníz *, kardamón *, koriander *). * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste.

Obsah: 18 g

Krajina pôvodu: Česká republika

Cukor škoricový BIO AMYLON 20 g

0.41 

Bio škoricový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný aj na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.

Použitie

  • pečenie - škoricovým cukrom spestríte svoje klasické múčniky
  • krémy - aj pri studených dezertoch môžete zvýrazniť vôňu škoricovým cukrom
  • zmrzlina - skúste domácu, napríklad jablčnú zmrzlinu ochutiť škoricovým cukrom
  • nápoje - škoricový cukor prinesie novú chuť do horúceho čaju aj do chladivého kokteilu

Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a cukor je v našej strave hlavným zdrojom energie. Bio škoricový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného cukru. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy. Neobsahuje syntetickú arómu, ale mletú škoricu.

Zloženie: Trstinový cukor*, mletá škorica* (min. 14 %). Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

Upozornenie: Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec.

Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste.

Obsah: 20 g

Cukor citrónový BIO AMYLON 20 g

0.41 

Bio citrónový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov.

Použitie

  • pečenie - citrónovým cukrom spestríte svoje klasické múčniky
  • krémy - aj pri studených dezertoch môžete zvýrazniť vôňu citrónovým cukrom
  • zmrzlina - citrónovú zmrzlinu chuťovo zvýraznite citrónovým cukrom
  • nápoje - citrónový cukor prinesie novú chuť do horúceho čaju aj do chladivého kokteilu

Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a cukor je v našej strave hlavným zdrojom energie. Bio citrónový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného cukru. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy.

Zloženie: Trstinový cukor*, mletá citronová kôra* (2,5 %), citronová aróma. Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

Upozornenie: Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec.

Obsah: 20 g

Krajina pôvodu: Česká republika

Puding čokoládový bezlepkový BIO AMYLON 40 g

0.90 

Kvalitný čokoládový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov. Vyrobený českou firmou so storočnou tradíciou.

Zloženie: Kukuričný škrob *, odtučnený kakaový prášok * (20%). Môže obsahovať stopy vajec a mlieka. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Návod na prípravu: 

  • domáci termix - klasicky pripravíme horúci puding a ešte za tepla vmiešame 250 g mäkkého biotvarohu, potom necháme vychladnúť
  • pečenie - horúci puding možno naliať na surové cesto vyliate na pekáči, môžete pridať ovocie, čokoládu či orechy podľa ľubovôle a následne zapiecť
  • studené dezerty - vychladnutý puding ozdobený ovocím bude krásne vyzerať napríklad v elegantných pohárikoch, dekorujte ešte šľahačkou, strúhanou čokoládou alebo drvenými orechmi
  • sladká omáčka - pri príprave môžete pridať viac mlieka a urobiť z horúceho pudingu sladkú omáčku na zaliatie napríklad ovocných knedlí, buchtičiek alebo štrúdle
  • náplne, krémy - vychladnutý puding pripravený s menším množstvom mlieka výborne poslúži ako krém do torty alebo ako náplň do šišiek, venčekov a ďalších dezertov

Obsah: 40 g

Krajina pôvodu: Česká republika

Puding jahodový bezlepkový BIO AMYLON 40 g

1.95 

Kvalitný jahodový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov. Vyrobený českou firmou so storočnou tradíciou.

Použitie: domáci termix - klasicky pripravíme horúci puding a ešte za tepla vmiešame 250 g mäkkého biotvarohu, potom necháme vychladnúť
pečenie - horúci puding možno naliať na surové cesto vyliate na pekáči, môžete pridať ovocie, čokoládu či orechy podľa ľubovôle a následne zapiecť
studené dezerty - vychladnutý puding ozdobený ovocím bude krásne vyzerať napríklad v elegantných pohárikoch, dekorujte ešte šľahačkou, strúhanou čokoládou alebo drvenými orechmi
sladká omáčka - pri príprave môžete pridať viac mlieka a urobiť z horúceho pudingu sladkú omáčku na zaliatie napríklad ovocných knedlí, buchtičiek alebo štrúdle
náplne, krémy - vychladnutý puding pripravený s menším množstvom mlieka výborne poslúži ako krém do torty alebo ako náplň do šišiek, venčekov a ďalších dezertov.

Puding sa vyrába z kukuričného škrobu, je teda bezlepkový. Obsahuje iba prírodné suroviny, teda sušené jahody, a ako farbivo sa pri výrobe využíva sušená červená repa.

Obsah: 40 g

Zloženie: Kukuričný škrob *, sušené jahody * (6%), farbivo (sušená červená repa *), prírodná jahodová aróma. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva